DENİZLİ / BEKİLLİ - Gömce İlkokulu

Haz

Baharın Gelmesi İle Bahçemizde Oluşabilecek Tehlikelere Karşı Bahçe Otlarını Kesip Duvar Kenarlarını İlaçladık

May

Sene sonu pikniğimizi velilerimizin de katılımıyla engüzel şekilde gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun

May

23 NİSAN ULUSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI MAHALLE HALKIMIZIN KATILIMIYLA COŞKUYLA KUTLADIK. FOTOĞRAFLARI FOTOĞRAF ALBÜMÜ - TÖRENLER MENÜSÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

Öğrencilerimizin meslekleri tanımaları için Bekilli TSM de bulunan doktor,hemşire,sağlık memuru,laborant,toplum sağlığı uzmaı ve 112 acil servis çalışanlarından meslekleri hakkında bilgi aldık. Fotoğraflarını albümde bulabilirsiniz.

May

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARIMIZDEVAM EDİYOR.... ÇALIŞMALARIMIZA FOTOĞRAF ALBÜMÜNDEKİ İŞ SAĞLIĞI BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

Öğrencilerimizin Sağlıklı Beslenmeleri İçin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Boyunca Yürütülen Okul Sütü ve Okul Üzümü Kampanyalarında Sona Geliyoruz...

May

İlçemizdeki Z-Kütüphaneleri ve Bekilli Halk Kütüphanesini Ziyaret Ettik. Fotoğraf albümü kısmında fotolarımız mevcuttur.

Ara

Artık öğrencilerimiz için çok önemli olan değerlerimizden her ay bir tanesini sitemiz Değerler Eğitimi sekmesinden takip edebilirsiniz.

Mrt

İnternette zaman geçirmek ve ders çalışmak isteyen öğrencilerimiz için faydalı siteleri belirledik bu sitelere anasayfada bulunan yararlı internet siteleri başlığından ulaşabilirsiniz.

Mrt

İnternetin zararlarından korunma yolları